Koninklijke onderscheiding voor onze voorzitter Dursun CAN

Delen

Oktober 20199

Koninklijke onderscheiding voor onze voorzitter Dursun CAN

Over Dursun Can

Dursun Can, die al 40 jaar in Tilburg woont en zich al jaren inzet voor verbinding, heeft op vrijdag 26 april 2019 een Koninklijke onderscheiding gekregen. Hij is jarenlang actief in zijn wijk Trouwlaan en hij is de voorzitter bij Stichting Samen. In Tilburg is de heer Can een bekend gezicht en de burgemeester & meerdere politici zijn meerdere keren bij hem thuis op bezoek geweest. 

Dit schreef Tilburg.com onlangs over huize Can:

“Een Tilburgse familie waar wij allemaal trots op mogen zijn: dat is de familie Can. Het van oorsprong Turkse gezin zet zich, met name in de wijk Trouwlaan, enorm in om verbindingen tussen verschillende mensen te maken. Zo nodigen ze wekelijks buren thuis uit voor een maaltijd, helpen ze vluchtelingen te integreren in Tilburg en zijn ze als vrijwilliger actief bij verschillende sociaal maatschappelijke organisaties.”

BRON – Familie Can brengt mensen samen: ‘Uiteindelijk zijn we allemaal Tilburgers’ – Tilburg.com

“Een bruggenbouwer”

Brabants Dagblad omschrijft Dursun Can als volgt:

“De heer Can wordt omschreven als een bruggenbouwer, iemand die mensen van verschillende culturen bij elkaar brengt. Hij heeft dan ook veel betekend voor de bevordering van de integratie van Turkse nieuwkomers, maar ook voor de integratie en opvang van vluchtelingen.”

Meer

Test 3

Test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test